Produkter     Rehabilitering    Infraröd värme   Företag    Privatpersoner  Flexibilitet   Om oss   Butiken

                                                        
rehabilitering knäskada knäproblem värme/kyla/support rehabilitering axelskada axelproblem rehabilitering ryggskada ont i ryggen ryggproblem rehabilitering fotledsskada fotledsproblem värme/kyla/support
rehabilitering fotled support energi bälte ryggproblem rehab handledsskada handledsproblem värme/kyla/support rehab tennisarmbåge golfarmbåge värme/kyla/support

Effektiv rehabilitering och förebyggande åtgärder sparar pengar och tid åt dig!

  • Flexibel rehabilitering kan utföras på kontoret/ jobbet eller hemma vid behov
  • Flexibel rehabilitering kan användas som komplement till annan professionell behandling eller separat
  • Flexibel rehabilitering gör att människor känner sig mer delaktiga och känner att de kan påverka sin egen situation mer
  • Flexibel rehabilitering skapar fler alternativ och frigör fler effektiva arbetstimmar per anställd
  • Flexibel rehabilitering skapar möjligheter till dig själv och dina anställa
  • Flexibel rehabilitering kostar inte pengar utan sparar pengar
  • Flexibel rehabilitering är ett prisvärt alternativ, engångskostnad  paket från 2995:-, produkter från 1195:-

 

 

Läs mer om:

 

våra rehabiliteringsprodukter

 

rehabiliteringspaket litet

 

rehabiliteringspaket mellan

 

rehabiliteringspaket stort

 

Alla priser med moms

Infraröd värme

Djupgående infraröd värme är skonsamt och effektivt


Infraröd värme är egentligen en nivå av ljus som vi upplever som värme. Vi kan inte se infraröd värme, men vi känner effekterna av infraröd värme. Infrarött ljus finns också i solljus så den finns hela tiden runt omkring oss.

 

Djupgående infraröd värme har förmåga att tränga ner djupt i kroppens mjukdelar, flera centimeter medan vanliga värmedynor bara kommer 2-3 mm djupt, utan bieffekter och obehag som andra behandlingar kan ge, typ salvor, krämer, värmedynor.

 

Djupgående infraröd värme ökar blodcirkulationen utan att påfresta hjärtat och den ökar nivån av syre och vita blodkroppar i ditt blod. Det stimulerar också produktionen av kollagen i din kropp, vilket är en byggsten för våra vävnader. En annan fördel med djupgående infraröd värme är att det påskyndar läkningen av mjukdelsskador som till exempel bristningar och sträckningar. Många personer som lider av reumatism har sett stor förbättring med infraröd värme eftersom den tränger ner djupt i kroppens mjukdelar så ger den tillfällig smärtlindring och mjukare leder vilket ökar livskvalitéten högst avsevärt samtidigt som det det påskyndar läkningen av inflammationer.

 

Infraröd värme har använts framgångsrikt i många år i Asien och det blir mer och mer populärt i både USA och Kanada. Bland våra nordiska länder så är Finland det land som har varit först att se de stora fördelarna med infraröd värme som behandlingsform. Vi i Sverige har  börjar så smått att förstå hur effektiv och flexibel infraröd värme är som behandlingsform så de närmaste åren kommer det att komma fler och fler produkter som använder infraröd värme.

 

Sammanfattningsvis kan sägas att det finns många fördelar med infraröd värme de största är att nästa alla personer med mjukdelsskador eller stela leder ser en stor förbättring och snabbare rehabilitering med infraröd värme samtidigt som deras välbefinnande ökar. Eftersom infraröd värme finns i solljus så är det inget onaturligt som tillförs kroppen utan det finns inga kända bieffekter. Det är också något som funnits under lång tid så det är säkert och beprövat.

 

Läs mer här om våra unika rehabiliteringsprodukter

 

Djupgående infraröd värme påskyndar läkningen!

 

Tror du att rehabiliteringen skulle gå snabbare om du kunde få behandlingar upptill 3-4 gånger per dag? Genom att öka blodcirkulationen inom aktuell del av kroppen så påskyndas kroppens naturliga läkningsprocess väsentligt utan biverkningar. Det kan användas i förebyggande syfte, som rehabilitering eller för att påskynda återhämtning efter överansträngning och mycket mer.

 


 

Vad kan våra produkter göra för dig?


Vare sig du är privatperson eller företagare så kan våra produkter spara mycket tid och pengar åt dig och din familj. Du kan göra mycket själv på arbetstiden medan du jobbar eller hemma när du ser på TV:n. Du blir inte bunden till olika tider och platser utan du kan alltid få en professionell behandling var du än befinner dig. Det gör att du ökar din livskvalitét och påskyndar din läkning och ditt välbefinnande!

Copyright 2009-2012  Extra Pro All Rights Reserved.